Blad Boodschappen september nu in de winkel!

28 augustus 2018 16:00
Blad Boodschappen september is vanaf deze week te verkrijgen in uw Boni supermarkt. Het september-nummer staat volledig in het teken van 'Aziatische keuken'.


Neutraal van smaak, lekker voedzaam, heel veelzijdig en in vele landen op het menu: rijst is echt een wereldgraan! Van lange tot ronde korrels, we zetten ze deze maand allemaal in de spotlights.

De Japanners zijn meesters in het maken van fluffy en zijdezacht gebak. Ontdek de bijzondere, luchtige zoetigheden uit de Japanse keuken.

Laat je tofu meestal links liggen in de supermarkt? Met zo’n wit blok kun je heel lekkere gerechten maken, je moet alleen even weten hoe. Vegetariër of niet: met hulp van de recepten in deze editie van Boodschappen wordt tofu top!

Vietnam staat bekend om het fantastische streetfood, maar uit de lichte Vietnamese keuken komen ook juist heel verfijnde gerechten. Check het weekendmenu!

Het lijkt zo simpel, maar een goede omelet bakken is nog best een kunst. Even klutsen en dan tover ook jij deze gevarieerde omeletgerechten uit je koekenpan.
Volg Boodschappen ook via Social Media, klik op één van onderstaande iconen: 

Klik hier om naar de site van het blad Boodschappen te gaan.
Klik hier om het blad Boodschappen online te bekijken.


Terug naar het overzicht