Spaaractie Verschrikkelijke ikke 3


Verzamel alle 84 gratis kaarten in het speciale verzamelalbum en spaar voor flinke korting op de leukste Verschrikkelijke Ikke 3 bekers!

Actiemechanisme
De spaaractie loopt van woensdag 24 mei tot en met dinsdag 27 juni 2017. Gedurende vijf weken ontvangt u bij besteding van iedere € 10,00 een zakje met Minion kaarten. Daarnaast staan er op de folder wekelijks een aantal actieartikelen waarbij de klant één, twee of drie zakjes met Minion kaarten extra ontvangt. 

In totaal zijn er 84 verschillende Minion-kaarten die verzameld kunnen worden in het speciale verzamelalbum.

Gratis spaaralbum
Verzamel alle 84 kaarten in het unieke Verschrikkelijke Ikke verzamelalbum. Het album staat boordevol spelletjes, leuke
weetjes over de spelers uit de nieuwste film en welke drie spellen je kunt spelen met de Verschrikkelijke Ikke 3 spelkaarten. Het album is gratis bij aankoop vanaf € 20,- aan boodschappen van vrijdag 19 t/m zondag 21 mei, maar het is ook los te koop voor € 2,49. Wees er snel bij, want op=op!

Spaarkaart Verschrikkelijke ikke 3 bekers
In ieder zakje met twee Verschrikkelijke Ikke 3 spelkaarten zit ook een Minion punt. Plak deze sticker op de spaarkaart. 
Volle spaarkaart? Maak dan voor slechts € 2,99 een keuze uit de zes supergave bekers met je favoriete Verschrikkelijke Ikke figuurtje, die je er ook uit kunt halen! Spaar ze allemaal!

Zo speel je met je kaarten

Punten
Twee spelers of meer – schud de kaarten en deel ze rond met de afbeelding naar beneden. Iedere speler houdt z’n kaarten zo vast dat de afbeelding niet zichtbaar is. De speler links van de persoon die de kaarten deelt moet de waarde die hij wil spelen hardop voorlezen (bijvoorbeeld ‘banaan 2’ of ‘Pluis 1’), de andere spelers draaien hun bovenste kaart om en lezen dan dezelfde waarde hardop. De speler met de hoogste waarde wint en verzamelt alle gespeelde kaarten, ook die van zichzelf, en plaatst deze onderaan z’n stapel. Daarna begint het opnieuw. Als twee of meer kaarten dezelfde topwaarde hebben, dan worden alle kaarten in het midden geplaatst en mogen de spelers met de kaarten van dezelfde waarde de volgende kaart kiezen. De winnaar van dit onderdeel pakt dan ook de kaarten uit het midden. Degene die aan het eind alle kaarten heeft, is de winnaar! 

Dobbelsteen
Rechtsonder op iedere kaart staat een plaatje van een dobbelsteen – het aantal punten op deze dobbelsteen geeft aan hoeveel zetten je mag doen op de poster achter in dit album. Onthoud dat de kaarten geschud moeten worden en met de afbeelding naar beneden moeten liggen.

Snap-pictogrammen
Linksonder op iedere kaart staat een pictogram. Nadat de kaarten zijn geschud en rondgedeeld, leggen de spelers ze om beurten op tafel met de afbeelding naar boven. Als de laatst neergelegde kaart hetzelfde pictogram heeft als de vorige, roep dan SNAP! om de hele stapel kaarten te winnen! Wie aan het eind alle kaarten heeft, is de winnaar.


Actievoorwaarden
Op de Verschrikkelijke ikke 3 spaaractie zijn onderstaande algemene actievoorwaarden van kracht.
 • De Verschrikkelijke ikke 3 spaaractie loopt van woensdag 24 mei tot en met dinsdag 27 juni 2017;
 • U ontvangt gratis pakjes met Minionkaarten en spaarpunten bij besteding van iedere € 10,00 en bij een wekelijks wisselend pakket actieartikelen;
 • Op de besteding aan geneesmiddelen, slijterij, tabak, babyvoeding voor baby’s tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, loten en statiegeld ontvangt u geen pakjes kaarten;
 • In ieder pakje Minionkaarten ontvangt u een spaarpunt. De spaarpunten kunt u op de speciale spaarkaart plakken en sparen voor de Minionbekers;
 • Voor de spaaractie voor de Minionbekers geldt dezelfde looptijd;
 • Voor de Minionbekers geldt OP=OP;
 • Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met dinsdag 4 juli;
 • Alleen volle spaarkaarten met originele spaarstickers worden geaccepteerd;
 • Spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geld of Boni cadeaucheques;
 • Losse spaarstickers zijn niet inwisselbaar;
 • Boni-Markten B.V. kan verloren, beschadigde of gestolen spaarkaarten en/of spaarstickers niet vervangen;
 • Na afloop van de spaaractie zijn de spaarkaarten en spaarstickers niet inwisselbaar voor andere spaaracties;
 • Deelnemers aan de spaaractie gaan akkoord met de algemene actievoorwaarden voor de spaaractie;
 • Boni-Markten B.V. behoudt zich het recht voor spaarkaarten die niet aan de actievoorwaarden voldoen te weigeren, de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie zonder opgaaf van redenen voortijdig te beëindigen;
 • Het is niet toegestaan om de Minionkaarten en –bekers aan derden te verkopen.
Vragen of klachten over de Verschrikkelijke ikke 3 spaaractie kunnen kenbaar worden gemaakt middels het contactformulier op www.bonisupermarkt.nl.