Functies bij Boni supermarkt

Bent u opzoek naar een nieuwe baan? Hieronder worden de functies bij de Boni Supermarkten beschreven.

Vulploegmedewerker
Een vulploegmedewerker zorgt ervoor dat de winkel er altijd verzorgd uitziet en dat klanten die vragen hebben goed worden geholpen. Meerdere keren op de dag komt er vracht binnen die moet worden verwerkt zodat de klant niet misgrijpt. Hij/zij vult de voorraad bij en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de artikelen.

(Aankomend) Kassamedewerker
De kassamedewerker is het gezicht van de winkel. Veel klanten komen speciaal naar ‘hun’ vertrouwde winkel voor de kassamedewerker die altijd zo vriendelijk helpt. Een kassamedewerker heeft altijd een vriendelijk woord, de producten worden voorzichtig behandeld en zorgt ervoor dat alles foutloos verloopt bij het afrekenen. Daarnaast behoren diverse uitvoerende werkzaamheden die eveneens bijdragen aan het gewenst winkelbeeld tot het takenpakket. Te denken valt aan het vullen van schappen en het schoonmaken en -houden van de directe werkomgeving.

(Aankomend) Verkoopmedewerker
Een (aankomend) verkoopmedewerker zorgt ervoor dat de winkel er altijd verzorgd uitziet en dat klanten die vragen hebben goed worden geholpen. Meerdere keren op de dag komt er vracht binnen die moet worden verwerkt zodat de klant niet misgrijpt. Hij/zij vult de voorraad bij en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de artikelen.

Afdelingschef Kruidenierswaren, Vers of Kassa
De afdelingschef draagt de verantwoordelijkheid van meerdere productgroepen, assisteert de specialistische afdelingen, levert een bijdrage aan de verkoop van de producten binnen de productgroep en bevordert de presentatie en verkoop van producten. Tevens geeft de afdelingschef leiding aan zijn of haar afdeling en bij afwezigheid van de overige afdelingschefs of bedrijfsleider aan de overige afdelingen. De afdelingschef is mede verantwoordelijk voor afwikkeling van de financiële administratie en het behalen van de opgestelde afdelingsdoelstellingen met betrekking tot omzet, loonkosten en derving. De afdelingschef zorgt ervoor dat de winkel optimaal functioneert en de medewerkers maximaal presteren op een afdeling. De afdelingschef zorgt voor een effectieve en efficiënte personeelsbezetting, het plannen en verdelen van de werkzaamheden, controleren van de werkzaamheden, het motiveren en begeleiden van medewerkers, het begeleiden van verzuim en hij of zij ziet toe op de arbeidsomstandigheden.

Bedrijfsleider
De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor het beheren en exploiteren van de winkel, binnen de gegeven (formule) uitgangspunten. Hij zorgt voor het behalen van de opbrengst- omzet- en kostendoelen. Hij/zij geeft direct leiding aan de kaderleden en indirect aan alle medewerkers in het filiaal. De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor de resultaten van zijn/haar Boni filiaal.

Overig
Naast de bovengenoemde functies zijn er ook maar liefst 200 medewerkers werkzaam bij de distributiecentra in Nijkerk. De distributiecentra zijn er voor de afdelingen kruidenierswaren en voor de versafdeling. Ook is in Nijkerk het servicekantoor van Boni gevestigd, hier werken 50 medewerkers. Vanuit dit kantoor worden de filialen ondersteund op het gebied van marketing, administratie en inkoop en verkoop van het Boni assortiment. 

Klik hier voor alle vacatures bij Boni.

Staat er geen vacature voor u bij? Ga dan langs bij de Boni supermarkt bij u in de buurt!