Feestelijke heropening Boni Heino

20 april 2016 15:00
Donderdag 20 april was het eindelijk zo ver; de heropening van Boni Heino. Om 9.00 uur openden bedrijfsleider Edwin Noordenbos samen met Algemeen directeur Bouke van der Wal de winkel voor het massaal toegestroomde publiek. De reacties van de klanten waren bijzonder positief en werden met trots door de medewerkers van Boni Heino aangehoord.

Met de nieuwe winkel is Boni klaar voor de toekomst in Heino. De winkel is niet alleen een stuk groter geworden, maar het parkeerterrein voor de winkel beschikt over meer plaatsen dan voorheen. Door dit grotere winkeloppervlak kunnen we een ruimer assortiment voeren dat met name op de vesafdelingen terug te zien is. De groente & fruit afdeling, vleesafdeling en broodafdeling zijn fors groter en bieden de klant een ruime keus aan kwaliteitsproducten. Verder is de afdeling kruidenierswaren ruimer, is er een slijterij opgenomen in de winkel en blij
ven de prijzen natuurlijk de laagste van Heino. Wij heten alle inwoners van Heino en omgeving dan ook van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Paalweg 1 te Heino. 

Onderstaand een impressie van de nieuwe winkel:De lekkerste sla, salades en aardappeltjes.


Groente en fruit uit alle windstreken.


Vers vlees, kip en vis uit eigen Boni-slagerij.


De goedkoopste kruidenierswaren.


De beste acties van Nederland.


Terug naar het overzicht