FitKids, echt lekker volkorenbrood voor kinderen

11 maart 2019 08:00

Nieuw bij Boni: FitKids brood.Lekker toegankelijk volkorenbrood dat rijk is aan vezels, calcium en eiwitten. 

Als ouder wil je het beste voor je kind en dat geldt ook voor het eten van brood. Stevig brood wordt echter over het algemeen minder gewaardeerd door kinderen. FitKids biedt het beste van twee werelden; al het goede van volkorenbrood en zo toegankelijk als een broodje. FitKids is rijk aan vezels, calcium en eiwitten. Spieren worden door de eiwitten nog sterker dan ze al waren. Calcium ondersteunt het energieniveau, waardoor kinderen de hele dag door lekker kunnen spelen.Waarom is FitKids brood zo goed:

  • Van vezels kun je goed poepen.
  • Eiwitten zorgen voor sterke spieren.
  • Calcium is nodig voor sterke botten.

FitKids behoort tot de familie van Fitbrood, bestaande uit: Fit Volkoren en Fit Meergranen. Brood dat 50% minder hoolhydraten, 75% meer vezels en 100% meer eiwitten bevat. FitKids past dan ook goed in deze broodfamilie en biedt nu ook ook de kinderen een eigen brood.

Ook Fitties zijn gek op FitKids. Deze vrolijke poppetjes leggen uit waarom dit brood de beste keuze is. We weten dat een gevarieerde,evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk zijn. Daarvoor moet je tenminste 87 gram volkorenbrood per dag eten. Dat zijn 2,5 sneetjes FitKids.FitKids is verkrijgbaar in alle 44 supermarkten van Boni.


                                            


Terug naar het overzicht