Bakkerij Fuite

Het brood dat Boni dagelijks in haar winkels aanbiedt, wordt gebakken door Bakkerij Fuite in Apeldoorn. Dagelijks worden alle Boni Supermarkten van het echte, verse Fuite brood en banket voorzien.

Bakkerij Fuite is een echt familiebedrijf. In 1928 begon Klaas Fuite in IJsselmuiden een kleine dorpsbakkerij. In de jaren die volgden groeide het bedrijf en kwamen er steeds meer medewerkers. Ook het productaanbod breidde uit. Vele jaren later, anno 2011, is Bakkerij Fuite een gestroomlijnde organisatie waar 90 mensen hun brood verdienen.

Bakkerij Fuite biedt een uitgebreid assortiment brood en broodproducten, gemaakt in verschillende variaties. Ook kleinbrood is een van de specialiteiten. Om u de gehele dag te kunnen voorzien van versgebakken brood, wordt er in onze winkels vers brood afgebakken, gesneden en verpakt. Zo kunnen we u vanaf de opening tot sluitingstijd heerlijk vers gebakken brood aanbieden. Naast brood, broodproducten, kleinbrood en bake-off behoort ook banket tot het assortiment van Bakkerij Fuite. Banket is ambachtelijk werk, dat wordt gemaakt met precisie. De bakkers kennen hun vak en doen veel handmatig waarbij alleen verse basisproducten worden gebruikt. Iedere dag opnieuw worden vers fruit, slagroom, chocolade en andere ingrediënten aangeleverd en direct verwerkt. Al het banket wordt mooi verpakt en vervolgens gekoeld bewaard tot het klaar is voor distributie.

Benieuwd hoe het heerlijke dagverse brood van Boni door Bakkerij Fuite wordt gemaakt? Bekijk het in onderstaande video: