Missie & Visie

Boni probeert al jaren een missie en visie na te streven. Dit doen we zodat we u als klant centraal stellen en de beste producten voor u in de schappen leggen.

Missie
De missie van Boni luidt:

Boni streeft naar lokale marktdominantie bij het aanbieden van een compleet levensmiddelenassortiment tegen lage prijzen waarbij de kwaliteit van het vers extra nadruk krijgt.

Met deze missie wil Boni zich onderscheiden in de markt. De visie sluit hier nauw op aan. Hierin wordt het ideale toekomstbeeld van Boni geschetst met behulp van drie pijlers.

Visie
De visie die Boni al jaren nastreeft:

Boni wil lokaal de beste supermarkt zijn, de goedkoopste in kruidenierswaren en rijk in versproducten!

Lokaal de beste supermarkt
“Boni voelt zich thuis in de omgeving, klanten voelen zich thuis bij Boni.” Dat is betrokkenheid bij de omgeving! De medewerkers van Boni zijn vertrouwde gezichten van de supermarkt voor onze klanten. Boni is altijd zichtbaar in de omgeving door middel van diverse reclamecampagnes en andere activiteiten.

Naast aanwezigheid in de omgeving, luistert Boni naar haar klanten. De lokale klant staat centraal, want tevreden klanten zijn nu eenmaal de beste reclame! Om tevreden klanten te hebben en te houden, gaat Boni actief op zoek naar de mening van haar klanten. Klanten geven niet voor niets hun mening! Suggesties vertalen wij in ons dagelijkse handelen en leiden tot zichtbare verbeteringen, waardoor de klanten ervaren dat Boni echt naar hen luistert. En dat is nu wat Boni verstaat onder tevreden klanten.

Wanneer is iets ‘het best’? Bij Boni zeggen we dat goede kwaliteit, lage prijzen, goede versafdelingen, ruime keuze, een nette winkel, vriendelijke bediening en aantrekkelijke aanbiedingen de basis zijn voor de beste supermarkt. Boni is anders dan andere supermarkten, en daarom hebben klanten geen reden om naar een andere supermarkt te gaan!

Goedkoopste in kruidenierswaren
Boni is lokaal het goedkoopst in Kruidenierswaren. Een ding weten onze klanten zeker: bij Boni betalen ze nooit te veel voor hun dagelijkse boodschappen! Wekelijks komt onze folder uit met een groot aantal aantrekkelijke en scherp geprijsde artikelen.

Rijk in vers
Wat klanten kopen bij Boni, is goed! Ons verse assortiment is breed en dit geeft een ruim, gul en gevuld gevoel. Klanten kunnen bij Boni kijken, kiezen, proeven en keuren en daardoor zijn zij blij met hun aankopen. Vers bij Boni is waar voor uw geld!