Over Boni

Duurzaamheid en Boni

Boni supermarkten vindt het belangrijk om meer te zijn dan alleen een goedkope supermarkt waar u in een prettige omgeving uw wekelijkse boodschappen haalt.

Lees verder

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele nieuws- en persberichten van Boni? Hier vindt u ze allemaal op een rijtje!

Lees verder

Geschiedenis

Boni is een Nederlandse supermarktketen die in 1972 is opgericht. Het servicekantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Nijkerk. Maar hoe is Boni gekomen tot waar zij nu staat?

Lees verder

Boni profiel

Waar komt de naam 'Boni' eigenlijk vandaan? En hoeveel medewerkers staan er dagelijks voor u klaar? Leuke feitjes die u echt moet weten!

Lees verder

Nieuwsbrief

Wil je als eerste informatie ontvangen over leuke aanbiedingen en interessante acties? Meld je dan snel aan voor de gratis Boni Nieuwsbrief!

Lees verder

De Boni kernwaarden

Bij Boni werken wij volgens een aantal gemeenschappelijk waarden. Door alles wat we doen, elke dag weer te toetsen aan deze kernwaarden maken we uw supermarktbezoek zo prettig mogelijk.

Lees verder

Missie & Visie

Lokaal de beste supermarkt, de goedkoopste in kruidenierswaren en rijk in vers. Dat zijn de drie pijlers waar Boni voor staat!

Lees verder

Bakkerij Fuite

Bakker van vader op zoon, Bakkerij Fuite is een echt familiebedrijf. Zij bakken iedere dag het verse brood en banket bij Boni.

Lees verder